Съдът отложи делото срещу Георги Семерджиев, обвинен за ползване на фалшива

...
Съдът отложи делото срещу Георги Семерджиев, обвинен за ползване на фалшива
Коментари Харесай

Съдът отложи делото срещу Георги Семерджиев

Съдът отсрочи делото срещу Георги Семерджиев, упрекнат за прилагане на подправена шофьорска брошура, оповестява Българска национална телевизия.

Причината беше отсъствието на юриста му Мирослав Христов .

В правосъдната зала стана ясно, че бранителят е показал пред Софийския областен съд писмена молба делото да се отсрочи, защото няма да може да участва. Поводът е, че той е ангажиран с мярка за неотклонение на различен упрекнат, само че в Софийския градски съд.
 Съдът заличи от очевидците дамата, която сякаш карала колата на Семерджиев
Съдът заличи от очевидците дамата, която сякаш карала колата на Семерджиев

Прокуратурата изиска потвърждаване на присъдата му

Справка на СРС обаче демонстрира, че единствената мярка за неотклонение във въпросната правосъдна институция през днешния ден е завършила преди 15:00 часа, за колкото беше планувано делото на Семерджиев. По тази причина съдът наложи санкция на юриста в размер на 500 лева

Припомняме, на Георги Семерджиев са , като по най-тежкото от тях - за причиняване на на 5 юли 2022 година, при която починаха две девойки, на първа инстанция при първичен непоколебим режим, както и да заплати 700 000 лв. кръвнина на околните на едно от починалите девойки.

Сред най-противоречивите неща по време на правосъдния развой чиято цел беше да стане ясно дали Семерджиев е използвал опиати, преди да се качи зад кормилото в деня на злополуката. Едната експертиза даде позитивен резултат, а другата - негативен.
 Пускат сигнал за лъжесвидетелстване по делото
Пускат сигнал за лъжесвидетелстване по делото " Семерджиев "

Той ще бъде импортиран от Апелативна прокуратура към Софийска районна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР